Beeolocal

Over Beeolocal

Beeolocal is dé plek om lokale honing te ontdekken. Vul jouw locatie in op Beeolocal en zie welke imkers hun honing verkopen bij jouw in de buurt. 

Beeolocal

Het idee voor Beeolocal ontstond na een van de vele niesbuien als gevolg van hooikoorts. Na wat zoeken op het internet werd honing als mogelijke oplossing genoemd. Maar waar koop je die lokale honing? Na uren zoeken kwam ik een mogelijke locatie tegen. Dat moet makkelijker kunnen dacht ik en zo ontstond de website die je nu bekijkt.

Honing is een prachtig natuurproduct dat overal om ons heen gemaakt wordt. Maar waar je deze lokale honing kan kopen is vaak minder makkelijk te ontdekken. Beeolocal helpt door lokale imkers te koppelen aan lokale consumenten. Zodat we samen kunnen genieten van deze honing. Dat is beter voor het milieu en nog heel lekker ook.

De database is nog lang niet compleet maar de eerste stappen zijn gezet. Weet jij een locatie waar je lokale honing kan kopen? Of ben je imker en verkoop je zelf honing? Voeg jouw locatie hier gratis toe! Kijk welke imkers hun honing verkopen bij jou in de buurt.

Heb je vragen of suggesties?

Neem contact op of tweet mij @beeolocal