Beeolocal

Koop honing van Jolanda’s Honinghuisje Beeolocal premium member

Pure honing kopen? Koop direct bij de imker. Proef en ontdek de lokale honing van Jolanda’s Honinghuisje in Sprang-Capelle.

Jolanda’s Honinghuisje

Jolanda’s Honinghuisje
Van der Duinstraat 27
5161 BL Sprang-Capelle

web: honinghuisje.wix.com/info
tel: 06-27333978

Wij zijn een enthousiast imker paar, met liefde voor de bij en de producten, maar zeker ook voor het delen met u. Zo hebben we 2 prachtige kasten waar u de bijen in hun huis achter glas aan het werk kunt zien.
Onze zorg voor kwaliteit en kennis onderhoud staat hoog, zo zijn wij inmiddels: specialist en keurmeester bijenproducten en bezig met de opleiding voor de geneeskrachtige en cosmetische werking van bijen producten. Tevens zijn we opgeleid voor de gezondheid en het voedselaanbod voor de bijen.
Op scholen geven we ook presentaties aan kinderen en voor u nemen we ook de tijd om als gewenst er van alles over te vertellen en mee te denken met een eventuele therapeutische werking van een van alle producten uit de bijenkast.

Graag tot ziens bij Jolanda’s Honinghuisje

Kalender
Honing is beschikbaar in de volgende maanden:

januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Openingstijden
Vrijwel altijd, enkel even bij de deur aanbellen, maar een telefoontje vooraf, dan kom je zeker niet voor niets.

Let op! Honing is een natuurproduct en de hoeveelheid beschikbare honing is afhankelijk van verschillende factoren. Voor veel imkers geldt dat ze maar een beperkte voorraad honing hebben.